SERI-DECO OY:N LEHDISTÖTIEDOTE

SERI-DECO OY:N LEHDISTÖTIEDOTE

Tuusula, 27.10.2020

Seri-Decon toimitusjohtaja myös ruotsalaisen Spandex Schneidlerin johtoon

Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki (KTM) on nimitetty ruotsalaisen Spandex Schneidlerin toimitusjohtajaksi Ruotsiin 1.11.2020 alkaen. Samalla Jussi jatkaa edelleen myös nykyisessä tehtävässään Seri-Deco Oy:n toimitusjohtajana, jossa hän on menestyksekkäästi johtanut Seri-Decoa jo vuodesta 2005 lähtien. Hänen johdollaan Seri-Deco on kasvanut ja laajentanut toimintaansa Suomen markkinoiden ulkopuolelle Baltiaan.

 

Seri-Deco ja Spandex Schneidler kuuluvat kumpikin kansainväliseen Spandex-konserniin, joka palvelee graafisen alan asiakkaita 20 eri maassa.

– Spandex Schneidler tulee olemaan erittäin hyvissä käsissä Jussin luotsattavana. Jussi tulee antamaan oman vahvan panoksensa sekä Spandex Schneidlerin että Seri-Decon menestykselle myös jatkossa, sanoo Spandex Groupin Vice President Rob Jackson.

Spandex Schneidler on johtava graafisen alan tuotantolaitteiden ja materiaalien maahantuoja ja jälleenmyyjä Ruotsissa, joka edustaa alan tunnettuja tuotemerkkejä. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. digitaalisen suurkuvatulostamisen, ajoneuvoteippaamisten, kyltti- ja opastevalmistuksen, silkkipainamisen ja jälkikäsittelyn laitteet, materiaalit ja huoltopalvelut. Spandex Schneidlerin toimipisteet ja varastot sijaitsevat Tukholmassa ja

Laholmissa Etelä-Ruotsissa. Yrityksen myyntiorganisaatio palvelee asiakkaita ympäri Ruotsia. Yhtiö työllistää Ruotsissa lähes 50 henkilöä.

– Seri-Decon ja Spandex Schneidlerin toiminnassa on paljon yhtäläisyyksiä: kumpikin yritys on omassa maassaan Sign & Display alan markkinajohtaja, joka edustaa alan tunnettuja tuotemerkkejä ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman visuaalisen viestinnän kokonaisratkaisuja nopeilla ja täsmällisillä toimituksilla yhdistettynä ammattitaitoiseen asiakaspalveluun ja huoltoon, sanoo Heinämäki.

Heinämäen mukaan Seri-Decolla, Spandex Schneidlerilla sekä emoyhtiössä Spandexissa on kaikissa sama, vahva asiakaslähtöinen kulttuuri sekä tekemisen ja eteenpäin menemisen tahto, jotka toimivat perustana myös tulevaisuuden menestykselle.

– Odotan innolla uutta tehtävääni Ruotsin Spandex Schneidlerilla ja on ilo päästä rakentamaan Spandexin pohjoismaista menestystä ja tulevaisuutta, päättää Heinämäki.

Lisätietoa:

Jussi Heinämäki, toimitusjohtaja, Seri-Deco Oy, 010 841 8081. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoa Seri-Decosta:

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu Tuusulassa sijaitseva graafisen alan tuotteiden maahantuoja, joka palvelee visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa ja Baltian maissa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Toimitamme materiaalit, tarvikkeet ja laitteet suurkuvavalmistajille, painotaloille, mainos- ja opastevalmistajille, messurakentajille sekä teippaajille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. tarra- ja tulostusmateriaalit, tulostusvärit, display-telineet, suurkuvatulostimet, tarraleikkurit ja laserit sekä niiden koulutus- ja huoltopalvelut. Seri-Deco on ollut vuodesta 2018 lähtien osa maailmanlaajuista Spandex-konsernia. Lisätietoa: www.seri-deco.fi

Lisätietoa Spandex Schneidlerista:

Spandex Schneidler on Pohjoismaiden johtava graafisen alan kokonaisratkaisujen toimittaja, joka on erikoistunut digitaalisessa tulostamisessa, autoteippauksessa, opaste- ja display-ratkaisuissa, silkkipainamisessa ja jälkikäsittelyssä tarvittavien materiaalien ja laitteiden myyntiin ja jakeluun. Spandex Schneidler edustaa alan johtavia tuotemerkkejä ja palvelee eri puolilla maata olevia asiakkaitaan Laholmin ja Tukholman toimipisteistä ja varastoista käsin. Laaja tuotevalikoima, nopeat toimitukset yhdistettynä ammattitaitoiseen asiakaspalveluun tekevät Spandex Schneidlerista luotettavan kumppanin. Yritys on osa Spandex-konsernia vuodesta 2016 alkaen. Lisätietoa: www.spandex.se

Lisätietoa Spandexista:

Spandex on yksi maailman johtavista suurkuva- ja Sign & Display alan toimittajista, joka on toiminut graafisen alan edelläkävijänä jo vuodesta 1976 lähtien. Spandex edustaa alan tunnettuja tuotemerkkejä ja palvelee asiakkaitaan yli 1000 työntekijän voimin 20 eri maassa ja 17 verkkokaupassa. Spandex tarjoaa asiakkailleen laajan tuotevalikoiman, erinomaista palvelua, nopeat toimitukset sekä räätälöidyt kokonaisratkaisut. Lisätietoa: www.spandex.com