Karjalasta kajahtaa – PunaMusta PixMill vahvistuu uuden nimen myötä

PixMill on ollut osa PunaMusta Media -konsernia vuoden 2020 keväästä lähtien vahvistaen konsernin suurkuvapuolta. Nyt asiaa juhlitaan uudella nimellä: PixMill on jatkossa virallisesti PunaMusta PixMill. Samalla yhtiö tuodaan yritysilmeeltään lähemmäs PunaMustaa ja uusi logokin muistuttaa liitoksesta.

PunaMusta Media -konsernin juuret ovat Karjalassa ja päätoimipaikka Joensuussa, mutta se toimii valtakunnallisesti ja toimipisteitä on esimerkiksi Oulussa, Tampereella ja Vantaalla. Konsernin liiketoiminta jakautuu kahteen: medialiiketoimintaan, johon kuuluu esimerkiksi sanomalehti Karjalainen sekä näkyvyys- ja painoliiketoimintaan, jonka alle PunaMusta PixMillinkin suurkuvaratkaisut kuuluvat. Konserni on vahvistunut yritysostoilla ja muotoutunut yritysnäkyvyyden palvelujen kokonaisvaltaiseksi tarjoajaksi.

Yhdessä vastaamme asiakkaiden tarpeisiin entistäkin paremmin 

PunaMusta PixMill jatkaa itsenäisenä yhtiönä, ja uuden nimen tarkoitus on kertoa asiakkaillemme, että kaikki PunaMustan palvelut ovat helposti heidän saatavillaan. Toisaalta asiakkaille viestitään vahvasti, että meidän toimintamme ei muutu: tuttu yhteyshenkilö on yhä heidän palveluksessaan ja hänen kauttaan ovat kysyttävissä myös konsernin kaikki muut palvelut. Näihin kuuluvat esimerkiksi hiilineutraalit painotuotteet. Yksi PunaMustan tärkeimmistä arvoista on ympäristövastuu, ja vuoden alusta lähtien yhtiön kaikki mainospainotuotteet ja viestinnän materiaalit on painettu aina täysin hiilineutraalisti kaikille asiakkaille. 

PunaMusta tarjoaa myös digitaalisia palveluita. Yritysnäkyvyyden kokonaisuutta täydentää brändinhallinnan ratkaisu SmartHub, johon on asiakkaan tarpeiden mukaan liitettävissä esimerkiksi aineistopankki, aineistojen muokkauspalvelu sekä paino- ja yritysnäkyvyyden tuotteiden tilauskanava. PunaMusta PixMillin asiakkaiden käytössä ovat myös kattavat varastoinnin ja logistiikan palvelut. Jos esimerkiksi asiakas tilaa PunaMusta PixMilliltä messuosaston, varastointi ja kuljetus osaston sekä kaikkien muiden messumateriaalien osalta voidaan hoitaa meidän kauttamme.

PunaMusta PixMill keskittyy jatkossakin tarjoamaan asiakkailleen sitä, mikä on meidän osaamisemme ydin, eli laadukkaita suurkuvaratkaisuja ulkomainontaan, liiketilojen somistukseen, messuille, festareille ja moneen muuhun tarpeeseen

Samalla haluamme tehdä kaikkien yritysnäkyvyyden palveluiden hankkimisen asiakkaillemme vaivattomaksi ja tarjota kokonaisvaltaisen palvelun osana PunaMustaa. Siitä viestivät myös uusi nimi ja yritysilme, jotka kertovat meidän olevan samaa taloa. 

  

Terveisin,

Sami Pulkkinen

PixMill Group Oy
Koivuhaantie 2
01510 Vantaa
Finland
www.pixmill.fi