DeMill Loviisasta näytteilleasettajana Fespassa!

DeMill Oy osallistui tänä vuonna ensimmäistä kertaa Münchenissä järjestettäville Fespa Digital messuille. DeMillille tapahtuma oli menestys ja oli mahtavaa kokeaihmisten kiinnostus graafista levyämme kohtaan.DeMillin osasto, mukaan lukien seinät ja huonekalut, olivat tehty kokonaan Dboard® kartonkilevystämme. 100 % sti kierrätettävä levy herätti paljon mielenkiintoa ominaisuuksiensa ansiosta. Levy on kevyt ja vahva, joten se sopii näin ollen täydellisesti tulostamiseen ja leikkaamiseen.

 

Dboard® levyä voidaan leikata esimerkiksi Eskon toimittamilla digitaalisilla leikkuupöydillä. Levyn paksuus voi olla 5, 7, 10, 16, 18, 20 tai 30mm ja maksimi koko on 1600 x 3050mm. DeMillillä on runsaasti tarjolla levyyn liittyviä oheistarvikkeita, ruuveista kulmalukkoihin ja reunanauhasta kartonkisiin Décor-profiileihin.

Fespa on graafisen alan suurin tapahtuma maailmassa.  Saimme messuilla paljon arvokkaita kontakteja ympäri Eurooppaa ja myös sen ulkopuolelta. Yhteistyö DeMillin ja koko Fespan organisaation välillä oli saumatonta ja viimeisenä messupäivänä DeMill varasikin jo paikkansa ensi vuonna Kölnissä järjestettäville Fespa 2015 messuille.

Céline Colin, myyntijohtaja, DeMill Ltd.

 

 
Avainsanat