Mika Pöllänen Brand ID Display & Packaging Oy:n toimitusjohtajaksi

Brand ID Display & Packaging Oy:n nykyinen toimitusjohtaja ja osakas Tero Luoma luopuu toimitusjohtajan tehtävistä henkilökohtaisista syistä. Uusi toimitusjohtaja Mika Pöllänen aloittaa 17.05 yhtiön palveluksessa ja hänen toimipaikkanaan on Pirkkala.

Mika Pölläsellä on vahva kokemus alalta ja hän on aiemmin työskennellyt mm. Gummeruksen Kirjapainon ja Antaliksen palveluksessa, joista jälkimmäisessä hän on vastannut pakkausten, suurkuvan ja viimeisimpänä paperiliiketoiminnan johtamisesta.

Brand ID Display & Packagingin liiketoiminta ja tulos on kehittynyt suotuisasti kaksi viime vuotta. Yhtiöllä on tuotannolliset toimipaikat Pirkkalassa ja Jyväskylässä. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa kierrätettäviä pakkauksia sekä myymälämarkkinoinnin ratkaisuja aaltopahvista.

Brand ID Group lyhyesti

Brand ID on porilaislähtöinen perheyhtiö, joka valmistaa teollisuuden merkintätuotteita, visuaalisia brändäämisen tuotteita sekä myymälämarkkinoinnin kokonaisratkaisuja ja pahvipakkauksia. Liikevaihto vuonna 2020 oli n. 15 M€ ja Brand ID työllisti 96 henkilöä. Groupin toimipaikat sijaitsevat Porissa, Helsingissä, Pirkkalassa ja Jyväskylässä.

Vastuullisuus, kierrätettävät ja ympäristöystävälliset materiaalit sekä ratkaisut ovat toiminnan keskiössä. Yrityksellä on ollut ISO14001 ympäristösertifikaatti jo vuodesta 2004.

Lisätietoja:

Brand ID Display & Packaging Oy

Juha Heljakka
hallituksen puheenjohtaja puh. 0500 700 105 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.brandid.fi

Tero Luoma toimitusjohtaja
puh. 040 527 9160 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avainsanat

Lisätietoa

Viimeksi muutettu maanantai, 03 Toukokuu 2021 13:01