Fespan vetovoimaa vuodelle 2023 Nostettu

Alkanut vuosi on Fespan jäsenille tapaamisten, tapahtumien, messujen ja verkostoitumisen aikaa. Aloitamme vuoden illallisseminaarilla 26.1. Helsingin ravintola Töölössä. Vertti Kivi, yksi maamme johtavista yritysilmesuunnittelijoista pohtii painotalojen ja suunnittelutoimistojen yhteistyötä, SOK:n vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa kertoo vastuullisuuden merkityksestä S-ryhmän hankinnoissa ja Varovan toimitusjohtaja Mikko Vihanto logistiikan näkymistä.

 

Huhtikuussa, uutena tapahtumana, Fespa järjestää WrapFestin Lontoon lähellä legendaarisella Silverstonen moottoriradalla 26.4.-27.4. Autoteippaukseen keskittynyt tapahtumassa on teippauskilpailujen lisäksi mukana kaikki johtavat materiaali- ja tarvikevalmistajat.  Fespa Finland järjestää paikalla oleville suomalaisille yhteisillallisen.

 

Vuoden päätapahtuma on Fespa Global Print Expo Münchenissä toukokuussa. Ilmoittaudu ja tule mukaan messumatkallemme 23.-25.5. Tunne, näe ja koe tapahtuman positiivinen energia, uudet ideat ja mielenkiintoisimmat laitejulkistukset. Useamman vuoden kestäneiden covid-ongelmien jälkeen live tapahtumien merkitys korostuu. Verkostoituminen, ihmisiin, tuotteisiin ja laitteisiin tutustuminen on ihan eri tasolla, kun kaikki aistit ovat mukana. 

 

Syksyllä järjestämme tutustumismatkan Tanskaan ja vierailemme muun muassa NS-Systemsillä tutustumassa automatisoituun siirtokuvatuotantoon. Yhdessä matkustaminen, ajatustenvaihto kollegoiden kanssa ja irtiotto arjesta tuovat virkistävää vaihtelua syksyiseen arkeen. 

 

Fespassa on nyt imua. Tammikuussa olemme saaneet Fespa Finlandiin lähes kaksikymmentä uutta jäsenyritystä ja lisää on tulossa. Suurimpina vetovoimatekijöinä edellä mainittujen tapahtumien lisäksi ovat Proudly Printed in Finland -tunnus, koulutustarjonta ja ennen kaikkea hyvä porukka. Tervetuloa mukaan!

 

Janne Linnermo

Puheenjohtaja

FESPA Finland

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Miksi emme arvosta omaa työtämme? Hypessä ja kriisissä »